Bezoek onze winkels

Ons verhaal

WELKOM bij FOX & Co, speelgoed voor het leven!

FOX & Cie. is een onderneming met 21 gespecialiseerde winkels die kwaliteitsproducten aanbieden in een persoonlijke en vriendelijke sfeer. 17 onafhankelijke winkels slaan de handen in elkaar om een kwaliteitsvol gamma van spellen en speelgoed aan te bieden, en willen zo een zinvol alternatief vormen van positieve kwaliteit. 

Spelen is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van het kind. Na een strenge selectie en met respect voor onze waarden, bieden wij u een gamma van bordspelen en speelgoed aan om kinderen te helpen groeien, ontwikkelen, creëren, de wereld ontdekken, angsten overwinnen, plezier beleven...

Treed binnen in een van de 21 FOX & Co-winkels, laat u verrassen en ontdek een breed gamma aan producten voor de allerkleinsten. Van kraamcadeaus tot educatieve digitale spelletjes, gezelschapsspelen en constructiespeelgoed maar ook speelgoed dat de creativiteit stimuleert of de motorische vaardigheden helpt ontwikkelen, mooi houten speelgoed, stoffen speelgoed, ... kortom speelgoed voor het leven! 

Onze WAARDEN, onze BELOFTE

  • Plezier: Plezier beleven aan spelen, samenzijn, delen, nieuwe dingen ontdekken.
  • Verwondering: Verwondering aanwakkeren in onze winkels en dankzij onze spelletjes en ons speelgoed.
  • Service: De best mogelijke service.
  • Authenticiteit: Echte contacten en authentieke producten.
  • Kwaliteit: Een permanente kwaliteit op vlak van service en productkeuze.