De Fox & Cie. winkel in Charleroi is de place to be voor spelletjes voor groot en klein..

Onze speelgoedwinkel in Charleroi heeft speelgoed voor elk belangrijk moment in het leven van uw baby of kind: iedereen kan zijn gading vinden in deze uitzonderlijke collectie speelgoed.

Fox & Cie. gelooft rotsvast in het belang en het positieve effect van spelen op de ontwikkeling van het kind. Daarom stelden wij een kwalitatieve collectie samen met de beste selectie van peuterspeelgoed, gezelschapspelen, fantasiespelletjes, verkleedkleren, houten speelgoed, figuurtjes en speelwerelden, buitenspeelgoed, boeken en een heel gamma van babyspeelgoed.

Ons team verwelkomt u met de glimlach en staat met plezier tot uw dienst van maandag tot en met zaterdag in onze kindvriendelijke speelgoedwinkel in Charleroi. We geven graag advies over het speelgoed en de spelletjes die het beste aansluiten bij wat u zoekt en bij de leeftijd van het kind.

We hechten veel belang aan de veiligheid van uw kind, en garanderen dus dat al het speelgoed gecertificeerd is en voldoet aan alle normen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de telefoon of een bezoekje brengen aan onze speelgoedwinkel in Charleroi: Fox & Cie.

SPRL Balloon Defi - BE 0458.966.188

Meer lezen / Sluiten

fox-cie-nivelles-shopping

Speelgoedwinkel Charleroi
Fox & Cie

Avenue Paul Pastur, 70/74
6032 Mont-Sur-Marchienne

Neem contact met ons op:
071 / 43 04 30
msm@foxetcompagnie.be

Openingsuren:
van diensdag tot zaterdag van 10u tot 18u30 en op vrijdag tot 19u

Rejoignez-nous sur Facebook Rejoignez-nous sur Google + Rejoignez-nous sur Yelp

Bekijk onze producten